Historiku

Me një traditë dhe kualitet ndër gjenerata, që nga viti 1974, ISEFERI ka prodhuar kubëza me cilësi të lartë për projekte rezidenciale dhe tregtare.

ISEFERI është një nga kompanitë prestigjioze dhe më të vjetra të prodhimit dhe furnizimit të produkteve të betonit të peisazhit të fortë me cilësi të lartë në Kosovë, e sidomos i specializuar në prodhimin e kubëzave.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të formave, ngjyrave dhe madhësive për të plotësuar nevojat dhe kërkesat tuaja. Qëllimi ynë numër një është të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit, produkte të jashtëzakonshme dhe çmime tërheqëse. Kubëzat që ne prodhojmë janë projektuar për të përmirësuar bukurinë e çdo projekti rezidencial ose komercial. Ju ftojmë të vizitoni showroom-in tonë duke shfaqur produktet tona më të njohura.

Gjatë pesë dekadave të fundit nga të qenit një pionier në industri për t'u bërë lider në treg, ISEFERI ka evoluar vazhdimisht për të përmbushur kërkesën në rritje për produkte cilësore. Përderisa industria e ndërtimit është bërë gjithnjë e më e avancuar si në aspektin krijues ashtu edhe në atë prodhues, po ashtu është bërë edhe ISEFERI, i cili ka rritur ekspertizën dhe sofistikimin e tij për t'u bërë ndër ofruesit kryesor të produkteve të betonit si në sasi ashtu edhe në cilësi. Si kompani, ne besojmë me pasion në përsosmërinë e shërbimit, inovacionit dhe zhvillimit. Krahas këtyre cilësive, ne mbetemi të përkushtuar ndaj shërbimit të klientëve që së bashku të investojmë në krijimin e një të ardhmeje të qëndrueshme. 

Vizioni dhe Misioni

Duke punuar drejt qëllimit për të zhvilluar industrinë tonë në dobi të të gjithë komunitetit, ISEFERI, së bashku me kompanitë tona simotra, përfaqëson një burim të drejtpërdrejtë të investimeve të mëdha për vendin tonë.
 Nëse suksesi i ISEFERI- është ndërtuar mbi reputacionin, atëherë dy shtyllat kryesore mbi të cilat është themeluar kompania janë Besimi dhe Cilësia. Kur kompania jonë filloi më shumë se pesë dekada më parë, ne i vendosëm objektivat tona të arritjes së:

1. Besimit të klientëve dhe
2. Cilësisë së produktit

Si prioritete tona kryesor që mbeten edhe sot, ku ne ende krenohemi me ofrimin e një shërbimi i cili nuk ndalet kurrë së zhvilluari dhe vazdhimisht është duke u përmirësuar.

ISEFERI është një nga fabrikat më moderne dhe më të avancuara në Ballkanin Perëndimor dhe njësitë tona të prodhimit janë me burim nga liderë global në industrinë e prodhimit. Ato janë të pajisura me një fuqi punëtore shumë të aftë dhe me përvojë, e cila është e përkushtuar për të përmbushur pritshmëritë kërkuese të klientëve tanë. Stafi ynë është i trajnuar vazhdimisht për ndërgjegjësimin e sigurisë dhe kontrollet strikte mjedisore në çdo fazë të procesit të prodhimit.

Njësitë tona të prodhimit, shitjes dhe furnizimit janë të çertifikuara sipas ISO Standarteve, duke mbështetur angazhimin tonë për të ofruar performancën e Cilësisë, Mjedisit dhe Shëndetit si dhe Sigurisë. 

1974

Kompania ISEFERI u themelua në vitin 1974 nga Ismail Seferaj. Gjithçka filloi me një mjet transporti traktor Fergusan IMT 558 dhe një fabrikë bllokash betoni. Kemi filluar me prodhimin e bllokave në kushte të vështira aso kohe ku sasia e prodhimit në ditë ishte vetëm 500 copë. Të punësuar ishim 5 punëtor ku të gjithë ishim nga e njëjta familje.

1977

Në vitin 1977 investuam në një fabrikë më të madhe bllokash dhe më të sofistikuar e cila e rriti kapacitetin e prodhimit në mbi 800 copë në ditë.

1980

Nga puna e pandalshme dhe e suksesshme përsëri në vitin 1980 investuam kursimet nga fitimi në një fabrikë më të madhe e cila e rriti sasinë e prodhimit për 3 herë më shumë, nga 800 copë në 2400 copë në ditë.

1983

Po në këtë vit zhvillimi i kompanisë tonë morri hov të madh me investimin në një kamion të tipit FAP.

1985-1997

Kompania jone u rrit dukshëm dhe po zgjerohej me investime të ndryshme.

2001 – 2014

Pas luftës duhej të nisnim gjithçka nga fillimi, por kësaj rradhe shumë me ndryshe. Përgjatë këtyre viteve ndihmesë e zhvillimit tonë të hovshëm ishte edhe bashkëpunimi me KFOR-in.

2015-2020

Kompania jonë po rritej me investime të ndryshme.

2023

Kompania Iseferi filloi eksportin në vende të ndryshme Europiane. Ne u bëmë përfaqësues ekskluziv i produkteve Amerikane Allan Block, blloka të cilët mbajnë peshë dheu deri në 25m lartësi. Gjithashtu po në këtë vit inovacion për ne ishin edhe kubëzat ndriquese.